DOBITNI SPOJ SPORTA I TURIZMA

Trčite bespućima Istre na jedinstvenom Valamar Trailu!

Nakon IstraTreka, 100 Milja Istre i Terre Magice, taj je dio lijepe nam Istre opet u samoj žiži događanja. Naime, početkom listopada, zajedno s hotelskom kućom Valamar, organiziramo trail event – Valamar Trail.

Event se sastoji od četiri različite utrke, različite težine, namijenjene svima, od vrhunskih trail igrača do čistih rekreativaca. Za one najbolje spremili smo dvije utrke, najdužu od 73 km s 2.200 m visinske razlike koja nosi i dva ITRA kvalifikacijska boda za UTMB, i malo kraću od 53 km s 1.550 m visinske razlike koja nosi jedan ITRA kvalifikacijski bod. Za one koji ne žele cijeli dan provesti na terenu, spremili smo utrku polumaratonske dužine s 630 m visinske razlike, a za rekreativce slatki mali trail dužine 13 km s 460 m visinske razlike.

Sve staze su omeđene Plominskim zaljevom na sjeveru i Raškim kanalom na jugu. Natjecatelji će moći uživati u prekrasnim vidicima sa Oštrog, Skitače, Crne Punte, Standara, ali i ulicama starog grada Labina i svim onim starim napuštenim selima diljem staze.

Startnine su dostupne svima, a kao posebnu pogodnost ističemo ponudu smještaja našeg partnera koja je zaista vrlo povoljna. Međutim, ni tu nije kraj: ukoliko početkom listopada bukirate 5 noći u smještanim kapacitetima Valamara u Rapcu – poklanjamo vam startninu. Za cca 100 eura, dobiti ćete 5 dana polupansiona u hotelu s tri zvjezdice i besplatnu startninu. Zar to nije sjajno? 🙂

Utrku organizira ista ekipa koja je organizirala našu najveću utrku – 100 Milja Istre, tako da natjecatelji mogu očekivati istu razinu usluge i kvalitete.

Prijave su već u tijeku, jeftinije startnine vrijede do 1. rujna, a nakon toga su nešto sitno skuplje. Imamo mjesta za 300 natjecatelja, a prijave se zatvaraju 22. rujna.

Jesmo li već spomenuli da će pobjednici najduže utrke na poklon dobiti Suunto Ambit 2? 🙂

 

Utrka se održava 4. 10. 2014. a sve informacije nađite na službenom webu Valamar Trail.

Sve informacije na i race@valamartrail.com

FB page: www.facebook.com/ValamarTrail

 

 

 

Autor: PR / Alen Paliska

Nema postova za prikaz