AKO POMOGNEŠ JEDNOM, POMOGAO SI CIJELOM SVIJETU

Trčite u Travnom s humanim ciljem

U subotu 30. svibnja 2015. godine u naselju Travno, u središnjem parku kod crkve, održat će se povodom Svjetskog dana sporta humanitarna utrka „Travno run 2015“ s ciljem prikupljanja humanitarne pomoći za Krunu, osobu s posebnim potrebama iz naselja.

U samoj utrci će sudjelovati i svjetski poznata maratonka, hrvatska rekorderka, Lisa Christina Nemec.

Program utrke:

09.00 – 10.45 sati – Prijave
11.00 sati – Dječja utrka (3 kruga oko parka) – 2000. godište i mlađi
11.30 sati – Glavna utrka (6 krugova oko parka) – 1999. godište i stariji
12.00 sati –  Proglašenje pobjednika (dodjela medalja i nagrada za najbržih troje u muškoj i ženskoj konkurenciji u obje trke)

Startnina: 10 kn za dječju utrku i 30 kn za glavnu utrku

Natjecatelji s uplaćenom startninom sudjeluju u tomboli s vrijednim nagradama (tri nagrade sudionicima dječje utrke i tri nagrade sudionicima glavne utrke – izvlačiti će se brojevi)

Prikupljaju se i donacije za vrijeme utrke, a moguća je i uplata na žiro račun  humanitarne udruge „HRVATSKI POKRET ZA ŽIVOT I OBITELJ“, Maksimirska 51, Zagreb, IBAN HR8523400091100203060 s naznakom „TRAVNO RUN 2015 – ZA KRUNU BURIJA“.

Sredstva prikupljena kroz donacije i startninu uplatit će se na račun Krune Burija. On je osoba s posebnim potrebama rođen 1971. godine. Nedavno mu je umro otac i od tada se za njega brine njegova hrabra majka koja je također već starija žena. U dosta su teškoj financijskoj situaciji. Najnužnije što bi mu trenutno trebalo osigurati je specijalni medicinski krevet s mehanizmom za podizanje i spuštanje te klima uređaj jer žive u stanu na zadnjem katu zgrade.

U slučaju kiše utrka se odgađa za tjedan dana (slijedeća subota)

“TRČIMO S LISOM ZA NAŠEG KRUNU!”

 

SATNICA: TravnoRun_final.pdf

Autor: PR

Nema postova za prikaz