IZVJETRITE KALORIJE S DOČEKA

Trkačka Nova godina u Dubrovniku!

Do novogodišnjeg dočeka ostalo je još manje od 30 dana i ako ste još u dvojbi gdje i kako provesti novogodišnje praznike, DuRun10K je najbolji razlog da dvojbu riješite vrlo brzo!

Jedinstven doživljaj Dubrovnika uz utrku na 10 km je vrijedan truda. Pogotovo što imate priliku biti sudionik prvog izdanja utrke koja ima sve predispozicije da kroz dvije, tri godine postane pravi internacionalni spektakl.

Dodatak sportskom ugođaju je i Dubrovački zimski festival – veliki broj raznih događanja u Dubrovniku tijekom prosinca i siječnja čiji je utrka sastavni dio. (više na http://experience.dubrovnik.hr/ ). Naravno, kao i svake godine Dubrovnik sprema doček Nove godine na Stradunu – cijeli program počinje već 29. 12. koncertom Prljavog Kazališta, za sam doček nastupaju Silente i Tony Cetinski, a kao uvertira u utrku, 1. siječnja 2015. u 12:00 je koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Sve informacije i prijave na utrku možete izvršiti na stranici http://www.durun10k.com/hr/ . Prijave i uplate preko Interneta otvorene su do 30. 12. 2014. u 12:00h. Izvrstan ugođaj, prekrasna staza, bogat nagradni fond i atraktivan startni paket za sve sudionike utrke.

Veselimo se vašem dolasku!

 

Virtualni obilazak Dubrovnika na stranicama www.tzdubrovnik.hr

Autor: Promo

Nema postova za prikaz