POPULARNA MEĐIMURSKA LIGA

U subotu 23. siječnja počinje 5. sezona Kros lige “Globetka”

Da vrijeme brzo prolazi dokaz je i subotnje prvo kolo Kros lige Globetka, koja će se u 2016. godini održati već petu godinu zaredom!

U protekle četiri sezone bilo je svega: snijega, leda, blata, sunca, vjetra, kiše, vrućine i hladnoće, a to su uz različitiost terena po kojem se trči glavne značajke ove čakovečke trkačke lige koja se održava na periferiji grada Čakovca, u sjeverozapadnom dijelu poznatom pod nazivom Globetka.

Liga je raspoređena u osam kola koja se održavaju kroz cijelu godinu od siječnja do studenog mjeseca, i možda će onima koji još nisu pokušali, izgledati nemoguće da se trči u ovako različitim i ponekad teškim vremenskim uvjetima. No prosjek od 124 sudionika u 2015. godini govori upravo suprotno, da je potrebna samo dobra volja te da se isplati pokrenuti radi vlastitog zdravlja i dobrog raspoloženja.

Što vam je potrebno da biste sudjelovali u ligi: osim sportske opreme koja za trčanje nije skupa ni zahtjevna, treba se prijaviti i uplatiti kotizaciju od 50 kn koja vrijedi za cijelu godinu i svih osam utrka.

Okupljanje prije starta utrke i prijave odvijaju se na pomoćnom nogometnom terenu stadiona SRC Mladost pola sata do jedan sat prije utrke, a svakako se treba pridržavati uputa organizatora i paziti prilikom prelaska ceste kod starta.

Svakako se odazovite na prvo kolo Globetke koje se održava već ove subote s početkom u 14:00 sati, a prijaviti se možete od 13:00. Ne zaboravite ponijeti već zadužene startne brojeve.

info:098/921-1479

Raspis kros lige Globetka 2016.pdf

Plakat Globetka 2016.pdf

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz