PRVENSTVO DRŽAVE U SPRINT TRIATLONU

U subotu 4. Rapski triatlon

U subotu, 9.lipnja 2012., u Gradu Rabu održat će se “4. Rapski triatlon – 11.Rival open”, utrka u sprint i supersprint triatlonu. Utrka se boduje za Kup Hrvatske.

Organizator utrke je Triatlon klub “Rival” iz Rijeke. Suorganizator utrke je Triatlon klub “Rab” iz Raba.  Pokrovitelji utrke su Grad Rab i TZ Grada Raba. Start i cilj utrka je na obali ispred Hotela Padova.

Posebnost “4.Rapskog triatlona – 11. Rival opena” je da će se, osim glavnih utrka u sprint i supersprint triatlonu, održati još dvije utrke za djecu; aquatlon – plivanje i trčanje za djecu I triatlon za djecu, te utrka štafeta u sprint triatlonu za građane i rekreativce (u štafeti sudjeluju tri osobe; jedna pliva, jedna vozi biciklu, jedna trči).

Raspis utrke i prijave mogu se preuzeti na službenim stranicama kluba – www.rival.hr

Start utrka i proglašenje pobjednika  je prema protokolu u Raspisu utrke, kojeg Vam šaljemo u prilogu, a odvijaju po slijedećem rasporedu:

12.45 Pozdravni govor

13.00 Start utrke aquatlon za djecu

13.20 Start utrke triatlon za djecu

13.50 Start utrke supersprint triatlon

14.00 Proglašenje pobjednika – aquatlon i triatlon za djecu

14.15 Ručak za natjecatellje aquatlona i triatlona za djecu

14.45 Pozdravni govor i himna, otvaranje glavne utrke u sprint 

          triatlonu

15.00 Start utrke sprint triatlon

15.15 Proglašenje pobjednika supersprint triatlona

16.45 Završetak utrke sprint triatlona

17.00 Otvaranje zone izmjene i ručak

18.00 Proglašenje pobjednika sprint triatlona

19.00 Završetak programa utrka

Za apsolutne pobjednike utrke i prve tri pobjedničke štafete u sprint triatlonu predviđene su novčane nagrade, čiji ukupni fond iznosi 7.300,00 kn. Prva tri apsolutna pobjednika-ce u sprint triatlonu dobivaju pehare, a medalje dobivaju pobjednici u supersprint triatlonu i prve tri pobjedničke štafete u sprint triatlonu. Djeca, natjecatelji utrka aquatlon i triatlon dobivaju medalje. Svi natjecatelji, svih utrka, dobivaju majicu utrke i ručak – pasta party i ribe, koji je sastavni dio triatlonskih utrka.

“4.Rapski triathlon – 11. Rival open” ima međunarodni karakter i očekuju se prijave natjecatelja iz Slovenije i Italije, , a ukupno očekujemo dvijestotinjak natjecatelja u kategorijama od djece do veterana.

Triatlon klub „Rival“, sa sjedištem u Rijeci, registriran je 2002.g. na inicijativu zaljubljenika i entuzijasta. Klub je aktivan od osnutka, u kontinuitetu, i broji preko dvijesto članova, koji treniraju i takmiče se u triatlonu: plivanju, biciklizmu i trčanju. U okviru kluba djeluje vrlo uspješna „Rival škola triatlona“ za djecu osnovnoškolskog uzrasta, koja broji preko sto djece.

Raspis_i_protokol_4.Rapskog_triatlona.pdf

Autor: TK Rival

Nema postova za prikaz