DM ŽENSKA I BABYBONUS UTRKA

U subotu ženske i dječje utrke na Bundeku

U subotu 13. lipnja, dm na zagrebačkom Bundeku organizira sportsko druženje za velike i male. Trkačice mogu sudjelovati u dvije utrke: rekreativnoj na 2,1 kilometra i natjecateljskoj na 6,3 kilometra, ovisno o tome žele li se rastrčati ili odmjeriti snage s drugim natjecateljicama.

Prve trkače korake moći će napraviti i djeca do 6 godina u babybonus utrci.

Raspored:
16:00
– Akreditiranje za utrke
17:00Zagrijavanje s fitness trenerima Magic Wella
17:30 – Start dm babybonus utrke (300 m)
18:00 – Start rekreativne dm ženske utrke (2,1 km)
18:30 – Start natjecateljske dm ženske utrke (6,3 km)
19:00 – Dodjela nagrada najbržim natjecateljicama

Tri najbrže u natjecateljskom dijelu osvojit će wellness i spa vikend za dvoje u Novom Vinodolskom te dm darovne kartice, dok će najbrža osvojiti i bicikl xplorer. Nakon dodjele nagrada najbržima, sve sudionike utrka i posjetitelje Bundeka rasplesat će Ivana Banfić čiji je koncert na rasporedu u 19:30 sati.

Prošle godine više od 2.200 žena sudjelovalo je u dm ženskoj utrci, a gotovo 600 najmlađih trkačica i trkača sudjelovalo je u dm babybonus utrci.I ove godine, svi sudionici dm ženske i babybonus utrke će s Bundeka, uz dobru formu, ponijeti majicu i dm poklon paket.

Za sudjelovanje u babybonus utrci potrebno je zamijeniti 25 active beauty bodova na terminalu u dm prodavaonicama, a za ženske utrke 50 bodova. Prijave su moguće i na dan utrke na Bundeku, donacijom Udruzi Crveni nosovi (40 kuna za ženske utrke; 20 kuna za babybonus utrku).

Više informacija potražite na Facebooku www.facebook.com/dm.Hrvatska.hr te internetskoj stranici dm-a www.dm-drogeriemarkt.hr.

 

Autor: PR

Nema postova za prikaz