GLOBETKA + PROLJETNI KROS

U uskrsnom tjednu dva krosa u Čakovcu

U tjednu koji je pred nama održati će se u organizaciji AK Međimurje dva trkačka događaja. U utorak 15. travnja s početkom u 18 sati, održati će se 3. kolo Kros lige Globetka.

Trči se na dvije duljine staze, kraćoj od 3,6 km i duljoj od 7,8 km. Podsjetimo, u prošlom kolu početkom ožujka nastupilo je rekordnih 117 trkača

U subotu 19. travnja s početkom u 11 sati, održati će se Proljetni kros za učenike osnovnih i srednjih škola Međimurja. Kros je trebao biti održan 5. travnja no zbog kiše je odgođen. Kao i prošle godine kada je kros odgođen zbog vode u jezeru i ove godine došlo je do dogode ali zbog kiše. Nadajmo se da će vremenski uvjeti ovaj puta ići na ruku organizatoru i natjecateljima. Učenici koji su prijavne listiće već dobili u školama iste neka donesu sa sobom a oni koji ih nemaju mogu ih podići i popuniti prije samog starta.

Promjenjivo proljetno vrijeme dodatno će podgrijati atmosferu, a ambijent u Globetki i u jezeru Starog Grada u Čakovcu garantiraju prekrasan sportski doživljaj, kako za trkače tako i za gledatelje. Stoga pozivamo učenike i srednješkolce da se u što većem broju odazovu na Proljetni kros, a građane na treće od osam kola Globetke.

 

 

Autor: AK Međimurje

Nema postova za prikaz