U IVANOVCU U UTORAK PROMOCIJA HODANJA I TRČANJA

U utorak utrka povodom Dana Ivanovca

U Međimurju se već u prvoj polovici 2014. godine održalo mnogo utrka, a jedna od onih koja će se idućeg utorka po prvi puta službeno održati u Ivanovcu, spada u red sportskih događaja koji će zasigurno privući zaljubljenike u trčanje i hodanje u prirodi.

Naime, Mjesni odbor Ivanovec odlučio je povodom obilježavanja Dana Ivanovca održati sportsku manifestaciju kojom će promovirati trčanje i hodanje, pa poziva sve zainteresirane da se u utorak 24. lipnja 2014. od 18 h – 18,30 okupe kod Vatrogasnog Doma u Ivanovcu i prijave za jednu od utrka, koje će kružiti ulicama i poljskim putevima Ivanovca.

 
Raspored:
Prijave 18-18,30
Start glavne utrke na 8 km …………………………. 19,00 h
Start trčanja i hodanja za građane na 2 km ….. 19,05 h
Start utrka na 50 m za limač(ic)e 4-6 g………….. 19,10 h
 
Startnine nema a za najbolje su osigurane medalje. Nakon utrke svim sudionicima osigurana je okrijepa.
 
Osim čakovečke Globetke koja je okupila trkače do sada pet puta u ovoj godini, te odlično posjećenih utrka u Goričanu, Frkanovcu i Čakovcu, Ivanovec će pokušati načas trkače skrenuti i u svoj prekrasan seoski ambijent u samoj blizini Čakovca. 
 
Utrka u Ivanovcu ujedno je i prava prilika da se na najbolji način opustimo uoči Dana državnosti, te proslavimo pobjedu Hrvatske nogometne reprezentacije nad Meksikom!
 

Info: Stjepan Bernat 095/806-1767

Autor: Mario Dobša

Nema postova za prikaz