PROLJEĆE DOLAZI!

Uskoro druga u nizu Zagreb 5×5 Series cestovnih utrka

Zagreb 5×5 Series powered by Croatia zdravstveno osiguranje nastavlja svoj put zagrebačkim ulicama. Druga utrka u nizu – „Zagreb Spring Break“ u duljini od 5 km na rasporedu je u nedjelju, 15. ožujka 2015. u 11:00h sa startom na zagrebačkim Ravnicama, južni ulaz u Teniski centar Maksimir.

Staza je iznimno atraktivna, prolazi samim teniskim centrom i trče se tri kruga – prvo jedan manji (na karti crnom bojom), a zatim dva veća produljena za ekstenziju označenu žutom.

Ekipa je spremna, prijave su otvorene na stotinka.hr gdje možete pronaći i ostale informacije o utrci ili se informirati i prijaviti direktno u „Run & Treku“. Na Zagreb Winter Classicu, prvoj utrci u nizu, po vrlo hladnom vremenu, uz izmjene kiše i snijega, skupilo nas se više od 300 na startu, a pobjedili su naši mladi atletičari Karlo Sušilović i Kristina Božić. Slike s prve utrke možete pogledati ovdje.

Kao i uvijek, spremna je okrjepa, nagrade, još poneko iznenađenje, a do starta objavit ćemo i neke od nagrada za završnu tombolu. Sigurni smo da nas očekuje dobro vrijeme u skladu s dolaskom proljeća i veselimo se ponovnom druženju!

 

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz