KAPTOL ZA KRAJ

Uskoro Zagreb 5×5 Grand Finale!

U subota 12. rujna 2015. kod Centra Kaptol bit će prvo veliko finale atletskog serijala Zagreb 5×5 powered by Croatia zdravstveno osiguranje u organizaciji Run & Treka, prve specijalizirane trgovine za trčanje u Hrvatskoj.

Serijal cestovnih atletskih utrka na 5 km na različitim lokacijama po Zagrebu i u sasvim različitim terminima došao je do svoje završne, finalne utrke na koju su svi pozvani – i oni koji su otrčali sve utrke pa se sada bore za status „ultimativnog finišera“, i oni koji se bore za što bolji ukupni plasman, i oni koji još nisu otrčali niti jednu utrku iz serijala!

Sve je započelo zimus, krajem siječnja u zapadnom dijelu grada na 0 ili -1 °C, da bi već drugo izdanje na istočnom dijelu grada bilo u ožujku po prelijepom proljetnom vremenu. Vrijeme je išlo na ruku trkačima i u svibnju kada je utrka održana u samom središu Zagreba na Zrinjevcu. Kako je to i normalno, ljetna utrka, u Novom Zagrebu, održana je na iznad 30°C i kad su mnogi već pobjegli na more, a sad ćemo vidjeti što će nam donijeti rujan i povratak nakon godišnjih odmora. Nadamo se povoljnim vremenskim prilikama i lijepoj, brzoj i zabavnoj utrci te odličnim rezultatima.

Nakon utrke predviđeno je proglašenje ukupnih pobjednika i podjela nagrada te bogata tombola za sve koji su dosada barem jednom nastupili na utrkama u sklopu Zagreb 5×5 powered by Croatia zdravstveno osiguranje.

Prijave su preko www.stotinka.hr ili direktno u Run & Treku i moguće se prijaviti najkasnije do petka 11. rujna. Prijave na sam dan utrke neće biti moguće.

Vidimo se!

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz