PREDIVNA UTRKA NA POČETKU JESENI

Valamar Trail vas vodi u brdo i uz more!

Valamar Trail vodi svoje trkačice i trkače bespućima šireg labinskog područja. Spaja okolna brda i morsku obalu. Znate li kako bolje provesti aktivni vikend na samom početku jeseni?

Valamar Trail ove se godine sastoji od čak pet različitih utrka, različitih težina, za svakog ponešto, od vrhunskih trail igrača do čistih rekreativaca. Za one najbolje održat će se dvije utrke, najduža od 73 km s 2.200 m visinske razlike koja nosi i dva ITRA kvalifikacijska boda za UTMB, i malo kraća od 53 km s 1.550 m visinske razlike koja nosi jedan ITRA kvalifikacijski bod.

Za one koji ne žele cijeli dan provesti na terenu, mogu se natjecati na utrci polumaratonske dužine s 630 m visinske razlike, a za rekreativce tu je slatki mali trail dužine 13 km s 460 m visinske razlike. Od ove godine održava se i nova utrka dužine 42 km s 1.300 m visinske razlike, za sve maratonce. 🙂

Sve staze su omeđene Plominskim zaljevom na sjeveru i Raškim kanalom na jugu. Natjecatelji će moći uživati u prekrasnim vidicima sa Oštrog, Skitače, Crne Punte, Standara, ali i ulicama starog grada Labina i svim onim starim napuštenim selima diljem staze.

Startnine su povoljne, a kao posebnu pogodnost ističemo ponudu smještaja našeg partnera koja je zaista vrlo zanimljiva tako da već od 163 kn možete bukirati smještaj u hotelu s 3 zvjezdice doslovno 20 metara od mora.

Utrku organizira ista ekipa koja je organizirala našu najveću utrku –100 Milja Istre, tako da natjecatelji mogu očekivati istu razinu usluge i kvalitete. Ove su godine (za tri najduže utrke) pripremljene i sjajne, unikatne finišerske medalje koje će sigurno zauzeti posebno mjesto na vašem zidu.

Prijave su u tijeku, rok za prijave je 18. rujna, a utrke su ograničene na 400 natjecatelja.

Pobjednici svih utrka će biti nagrađeni Compressport i Camelback nagradama, a organizatori neka iznenađenja čuvaju i za samu utrku.

Sve informacije na www.valamartrail.com i race@valamartrail.com, a za direktnu prijavu kliknite na stotinka.hr.

FB page: www.facebook.com/ValamarTrail

 

 

Autor: PR / foto: Dejan Hren

Nema postova za prikaz