U VARAŽDINU NA TRCI JA PAJDAŠICU MAM

[VIDEO] Najava 19. BROOKS Varaždinskog polumaratona

U nedjelju 22. rujna 2013. u Varaždinu će se održati jedna od najpopularnijih polumaratonskih utrka u Hrvatskoj – 19. Varaždinski polumaraton. Prošlogodišnje izdanje utrke srušilo je rekord u broju natjecatelja, a na ovogodišnjem će ih vjerojatno biti još više.

Varaždin je jedno od najjačih centara dugoprugaškog trčanja u Hrvatskoj, možda i najjače poslije Zagreba. Tradicija organizacije velikih trkačkih natjecanja u Varaždinu i idealan termin utrke jamstvo su da će i ovogodišnji BROOKS Varaždinski polumaraton biti pravi praznik trčanja!

– Novi sponzor utrke renomirani je proizvođač trkačke opreme BROOKS. Startnina za polumaraton je i dalje 100 kn, ali za one koji prvi put nastupaju samo 80 kn, uz uvjet da obave prijavu i uplatu startnine do utorka 17. 09. Nakon što smo prošle godine iznenadili sudionike sportskim majicama koje su dobili uz startninu ove će godine, vjerujemo,  iznenađenje biti još pozitivnije – svaki će sudionik polumaratona dobiti sportsku majicu renomiranog proizvođača JOMA, koji je uz BROOKS i ENERVIT najpoznatiji brand koji uvozi i distribuira sponzor utrke tvrtka Sport-Janus d.o.o. Vrlo važna je i promjena u raspodjeli nagrada za najbolje. Osim najbržih u ukupnom poretku, za najbolje trkače iz Hrvatske osigurane su vrlo vrijedne robne nagrade sponzora BROOKS-a u vrijednosti 2.000, 1.500 i 1.000 kn. Pozivamo sve trkače da obave online prijavu i uplatu prije utrke kako bi se na dan utrke izbjeglo čekanje u redu te nepotrebna nervoza pred start utrke. Pratite obavijesti na Facebook stranici 3sporta gdje će se kroz nagradne igre dijeliti vrijedne nagrade (majice, startnine, ispis imena na majici…) te vrlo vrijedna glavna nagrada sponzora BROOKSA Neke nagrade moći će osvojiti samo natjecatelji koji će do određenog dana obaviti prijavu i uplatu startnine zato požurite s prijavama i uplatom startnine na žiro račun. – ovo su samo neke od novosti ovogodišnje utrke, koje nam je predstavio Goran Pongračić, predsjednik TK Marathon 95, organizatora 19. BROOKS Varaždinskog polumaratona.

Uz polumaratonsku utrku (21.1 km) održat će se, kao i svake godine, utrka na 5 km kao i utrke za djecu na atletskoj stazi stadiona Sloboda.

Dođite u Varaždin!

Više o utrci pronađite na stranici organizatora, TK Marathon 95 Varaždin.

 

Ovako je bilo prošle godine:

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz