SVI U VARAŽDIN!

[VIDEO] Najava 3. Triatlona Varaždin i handcycle utrke

Nakon dvije izvrsno organizirane utrke Triatlona Varaždin, ovogodišnje, treće izdanje ove utrke dobilo je čast biti Prvenstvo Hrvatske u sprint triatlonu. No ove će godine Triatlon Varaždin biti i puno više od toga.

Organizatori iz Triatlon kluba 042 ove su godine odlučili okupirati SRC Aquacity u subotu 22. 6. 2013. i prirediti mnogobrojne sportske događaje za djecu, triatlonke i triatlonce, rekreativce, ali i osobe s invaliditetom.

Tako su organizirane utrke: aquatlon za najmlađe, supersprint za kadete i građanstvo i glavna utrka sprint triatlon koja je ove godine i Prvenstvo Hrvatske u ovoj disciplini. Triatlonske utrke odvijaju se na prostorima SRC Aquacity i okolnim cestama koje su zatvorene za sav promet, što ovu utrku čini jednom od najsigurnijih u Hrvatskoj. 

Posebnost ove godine su utrke za osobe s invaliditetom koje će se natjecati na utrci s handcycle biciklima i utrci u paralelnom slalomu u invalidskim kolicima. Ove utrke, kao i cijeli događaj, sponzorira tvrtka Otto Bock d.o.o. Više informacija o utrkama za osobe s invaliditetom pročitajte u najavi na IN Portalu.

 

Na utrku pozivamo sve, natjecatelje, njihovu pratnju i navijače, posebno pozivamo one koji bi prvi put željeli probati triatlon da se natječu na ovoj sigurnoj i laganoj stazi.

Dobrodošli!

 

Video prilog s prošlogodišnje utrke:

 

Web organizatora Triatlon kluba 042 Varaždin

On-line prijave na Grabar sport.

 

Raspis utrke 3. Triatlona Varaždin

 

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz