BIT ĆE OVO - FESTA OD TRČANJA

[VIDEO] Predivni Dubrovnik vas zove – TRČITE!

Prvi Dubrovački međunarodni polumaraton bit će pravi praznik trčanja za trkačice i trkače iz cijelog svijeta. Preko međunarodne stranice koja je za prijave otvorena prije nekoliko mjeseci, već je prijavljeno više od 200 sudionika iz cijelog svijeta.

I to nije čudno, Dubrovnik je naš najpoznatiji grad koji na svoje zidine i ulice privlači turiste cijele godine. U ovom se gradu snimaju mnogobrojni filmovi i serije, a jedna od trenutno najatraktivnijih je “Game of Thrones“.

Istim tim ulicama, trgovima i zidinama od ove će godine trčati stotine trkačica i trkača i tako podizati svijest o zdravom životu kroz kretanje te promovirati naš Dubrovnik.

U Dubrovniku se trkački pokret tek budi, no kao i svugdje, postoje entuzijasti koji svojim primjerom pokazuju kako bi trebalo živjeti u ovom vremenu. Upravo oni, trkačice i trkači Dubrovnik runa, koji okuplja domaće entuzijaste i zaljubljenike u trčanje i djeluju kao dio Atletskog kluba „Dubrovnik“, u glavnim su ulogama najavnog video spota prvog Dubrovačkog međunarodnog polumaratona.

(ne brinite, polumaraton se ne trči po stepenicama )

Polumaratonska utrka 10. svibnja svojevrstan je vrhunac sportskog vikenda u Dubrovniku – u subotu 9. svibnja održat će se Utrka dubrovačkim zidinama – „2K Run the Wall“ kao posebna atrakcija cijelog događanja. Isti dan održat će se i Dječji festival s igrama, glazbom i brojnim zabavnim aktivnostima, a u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održat će se izložba Sport & Fitness gdje će natjecatelji moći preuzeti svoj broj i čip.

 

Pridružite se stotinama trkačica i trkača 10. svibnja 2015. kada se Dubrovnik trajno upisuje na trkačku kartu Hrvatske i svijeta!

Prijave za utrku obavljaju se preko jednostavnog sustava na web stranici partnera utrke stotinka.hr, a moguće su pojedinačne prijave, kao i skupne prijave s popustom i ostvarenjem besplatnih startnina, ovisno o veličini grupe/kluba.

DETALJI OKO PRIJAVE, CIJENE STARTNINE, POPUSTI… (kliknite na “OPIS”)

PRIJAVE

Službena web stranica utrke na hrvatskom jeziku

Službena međunarodna web stranica utrke

Facebook stranica Dubrovačkog polumaratona

 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz