TRČITE JEDNIM OD NAJLJEPŠIH GRADOVA SVIJETA!

Želite nezaboravan doživljaj? Istrčite Dubrovački polumaraton!

Svi znamo da je Dubrovnik jedan od najljepših gradova na svijetu. Stotine tisuća turista iz cijelog svijeta svake godine posjeti ovaj biser naše baštine. A od ove godine, Dubrovnik se otvara trkačicama i trkačima.

Na samu Novu godinu održana je DuRun 10K utrka, a prava trkačka poslastica priprema se za 10. svibnja 2015. godine – prvi Dubrovački međunarodni polumaraton!

Najveća posebnost Dubrovačkog međunarodnog polumaratona je staza kojom će se trčati. Start utrke je podno Orlandovog stupa, a trči se kroz grad, ispod tvrđave Minčete, obalom prema Sustjepanu, kroz Čajkoviće do Komolca gdje je okret. Nakon okreta trči se istim putem prema gradu i kroz Vrata od Pila ulazi na Stradun preko kojeg se trči do cilja ispred crkve sv. Vlaha. Ovo će biti nezaboravan doživljaj za sve trkačice i trkače!

Ovaj polumaraton bit će glavni događaj sportskog vikenda 9. i 10. svibnja – u subotu 9. svibnja održat će se Utrka dubrovačkim zidinama – „2K Run the Wall“ kao posebna atrakcija cijelog događanja. Isti dan održat će se i Dječji festival s igrama, glazbom i brojnim zabavnim aktivnostima, a u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održat će se izložba Sport & Fitness gdje će natjecatelji moći preuzeti svoj broj i čip.

Utrku je organizirana u suradnji Grada Dubrovnika, Dubrovačkog saveza športova, Atletskog kluba Dubrovnik, Turističke zajednice grada Dubrovnika i uz konzultantsku pomoć američke tvrtke Next Events Production iz Portlanda. Partneri i sestrinske utrke Dubrovačkog polumaratona su Portland Marathon, OR i Big Sur Marathon, Monterey, CA.

Prijave za utrku obavljaju se preko jedostavnog sustava na web stranici partnera utrke stotinka.hr, a moguće su pojedinačne prijave, kao i skupne prijave s popustom i ostvarenjem besplatnih startnina, ovisno o veličini grupe/kluba.

DETALJI OKO PRIJAVE, CIJENE STARTNINE, POPUSTI… (kliknite na “OPIS”)

PRIJAVE

 

Broj sudionika polumaratona ograničen je na 1.000, a utrka gradskim zidinama na samo 50 sudionika.

Prijaviti se možete već sada i trčati s 1.000 polumaratonki i polumaratonaca na ovoj nezaboravnoj utrci!

 

Službena web stranica utrke na hrvatskom jeziku

Službena međunarodna web stranica utrke

Facebook stranica Dubrovačkog polumaratona

 

 

 

Autor: 3sporta / promo

Nema postova za prikaz