LIJEPO VRIJEME PORED JEZERA

3. kolo Duatlon lige Aquacity

Jučer je po odličnom vremenu (konačno) održano i treće kolo Duatlon lige na prostorima oko Aquacity-a. Kako se proljetni dio lige bliži kraju tako su i trke sve zanimljivije.

Tako je bilo i jučer jer su poslije prvog trčanja u zonu tranzicije skoro u isto vrijeme ušla  čak petorica natjecatelja – poslije ekspresne izmjene u vodstvu se našao junior iz TK Međimurja Matija Avirović, za njim su na bicikliranje krenuli i ostali: njegov klupski kolega Branimir Lodeta, a za njima su krenuli i dečki iz TK 042 Vanja Canjuga i Mladen Meštrović te Marijan Stepan.

Stvari su se nakon bicikliranja okrenule na račun Canjuge koji je odličnim nastupom na biciklu (najbrži) napravio nedostižnu razliku ispred Matije i Branimira koju je uspio održati do kraja drugog trčanja. Tako da je poredak na kraju izgledao ovako: 1. Vanja Canjuga 1:03:45 h (nisam siguran ali mi se čini da je ovo rekord staze), 2. Matija Avirović 1:04:00 h i 3. Branimir Lodeta 1:04:51 h.

Kod žena pobijedila je Katarina Nestić iz TK Međimurja s 1:19:50 h ispred Karle Čović TK 042 s 1:22:42 h i simpatične gošće iz D. Stubice Jasmine Burek koja je stazu savladala za 1:32:39 h.
To je bilo što se tiče sprinta, naravno treba čestitati i ostalim takmičarima koji su se poredali iza vodećeg trojca, a bilo ih je još 12. 

U supersprintu snage su odmjerili bračni par Sabljak i ovaj puta je u samom finišu Milivoj uspio pobijediti suprugu Ornellu za samo par sekundi, dok je debitantica u duatlonu i nova članica TK 042 Mirjana Zidarić zauzela 3. mjesto i tako uspješno odradila svoj prvi duatlon.

Sljedeće kolo duatlona na radu je za dva tjedna kada ćemo upriličiti utrku kakvu još nismo imali na duatlonu. Ali o tome uskoro u najavi.

Rezultati 3. kola

Ukupni poredak

Autor: Ladislav Gregorinčić

- Marketing -

Nema postova za prikaz