JOŠ MALO PA PUNOLJETNI ;)

3sporta.com slavi treći rođendan!

Prije točno tri godine počeo je s radom portal 3sporta.com. Vjerujem da smo uspjeli postati prepoznatljivi svojim predanim radom na popularizaciji sportova izdržljivosti u našoj zemlji, što nam je i osnovni cilj.

Nekoliko su me puta pitali o profilu portala 3sporta – je li to klasični sportski portal koji prati vrhunski sport (jer ponekad radimo i to) ili smo usmjereni prema rekreativcima. Odgovor je jednostavan – za nas su svi koji se bave sportom – pobjednici, za nas nema premalog sportskog uspjeha! Sport nije sjedenje ispred televizora ili računala – sport je na ulicama, cestama, u šumama, na jezerima i na atletskoj stazi. Sportovi koje pratimo su demokratični – nerijetko pored pobjednika utrke stoji onaj tko će ciljem proći posljednji. Na startu utrke, svi su jednaki – stoje s istim nestrpljenjem, očekuje ih ista staza, jednaki su kasnije po znoju i boli koji donosi utrka i na kraju jednaki su u ushitu pobjede. Za malobrojne to je pobjeda nad suparnicima, za veliku većinu pobjeda nad samim sobom, pobjeda za boljeja”.

U protekle tri godine, bili smo na više od 150 sportskih događaja s kojih smo vam ponudili oko 50.000 fotografija, dvadesetak video priloga i jedan dugometražni dokumentarni film.

Možda smo vam donijeli malo sreće kada ste se pronašli na fotografiji, možda smo vam sačuvali uspomenu koju inače ne biste imali. No ta sreća koju smo vam pružili, mala je u odnosu na našu sreću proživljavanja zajedničkih sportskih trenutaka koju ste vi pružili nama. Hvala vam za to!

Zato smo s vama i bit ćemo i dalje!

 

 

Autor: Zvonimir Mikašek, urednik

- Marketing -

Nema postova za prikaz