FOTOGRAFIJE BEZ KOMPROMISA

Canon – pravi izbor za vrhunski rezultat

Od samog pokretanja portala 3sporta.com odlučili smo da ćemo iznimnu pažnju posvetiti kvaliteti vizualnih sadržaja, od dizajna portala do fotografija i video priloga koje objavljujemo. Upravo zato što smo htjeli kvalitetu bez kompromisa, odlučili smo se za Canon foto opremu.

Velike foto galerije s utrka naš su trade mark i po tome smo prepoznatljivi. Uložili smo sate i sate fotografiranja natjecatelja, onih najbržih, ali i onih najsporijih, nikad ne diskriminirajući nikoga. Naš je moto – svaki je sportski rezultat dovoljno vrijedan da bi bio zabilježen.

Do sada smo na portalu objavili više 60.000 fotografija i dvadesetak video priloga, sve uz pomoć Canon foto aparata i Canon objektiva. Krenuli smo od malog Canon EOS 550D, tada jednog od najjeftinijih DSLR aparata i s jednim kit objektivom. Potrebe i apetiti su rasli, pa smo kasnije nabavili i Canon EOS 60D i Canon 5D. Ovi poluprofesonalni i profesionalni sustavi s izmjenjivim objektivima traže i kvalitetna stakla – objektive. Najviše koristimo EF 16-35mm, 50mm, 100mm i 70-200mm. Svaki fotograf želi u svojoj foto torbi imati što veći izbor vrhunskih objektiva, pa tako i mi, ali navedeni objektivi kvalitetno ispunjavaju svoju zadaću i za sad su dovoljni za rad.

Jedan od glavnih razloga zašto smo se odlučili za Canon sustav su video mogućnosti ovih foto aparata. Iako je mnogima to čudno, ovim se uređajima već godina snimaju i profesionalni radovi u vrhunskim produkcijama (epizoda Dr. House, nebrojeni video spotovi…). Razlog zašto se toliko video materijala proizvodi ovih foto aparatima leži u kvaliteti. To se prije svega odnosi na kvalitetu i veličinu senzora na full frame uređajima kakav je npr. Canon EOS 5D Mark III ili Canon EOS 6D. Full frame senzor, kojem je veličina jednaka onom klasičnog foto filma (35 mm) u kombinaciji s vrhunskim objektivima, omogućava snimanje s “filmskim lookom”.

Valja naglasiti i izvrstan support koji dobivamo od Canon Croatia, koji je više puta prepoznao naš rad i bio sponzor foto galerija na portalu. Također, nije rijedak slučaj posudbe opreme koja nam nedostaje te ostvarivanja izvrsnih popusta za nabavu nove, pa se naša početna odluka o izboru sustava iz dana u dan potvrđuje kao odlična. Canon ima više kvalitetnih servisa, ali ne možemo vam preporučiti niti jedan – jednostavno zato jer nikad nismo imali ni jedan kvar, čak niti na početničkom EOS 550D koji je odradio desetke tisuća fotografija.

Ako želite zaroniti u DSLR vode foto uređaja s izmjenjivim objektivima, ne dvojite, Canon je izbor početnika i profesionalaca diljem svijeta, a u kvalitetu se možete uvjeriti na našim fotografijama objavljenim na portalu 3sporta.com.

 

 

 

Autor: Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz