HVALE VRIJEDNA AKCIJA

Dina Levačić pliva za udrugu “Moje dijete”

Dina Levačić će na blagdan sv. Duje plivati za udrugu Moje dijete od Omiša do Splita, a događaj organizira Triatlon Klub Split.

 

U sklopu humanitarne akcije „ Dina za Moje dijete“, splitska plivačica Dina Levačić će plivati dionicu dugu 25 km, od Omiša do Splita za solinsku udrugu „Moje dijete“ u nedjelju  7.svibnja na Dan grada Splita, na blagdan sv. Duje.

Start maratona je u Omišu s gradskog mula u 11 sati, a cilj u Splitu, na Rivi oko 17.30 sati, gdje će je dočekati proslavljeni olimpijac, jedriličar Tonči Stipanović.

Cilj akcije je prikupljanje sredstava za udrugu“ Moje dijete“, koja skrbi o djeci s teškoćama u razvoju i tjelesnim invalidima. Osim toga, želja je podići svijest građana, da su ta djeca ravnopravni članovi društva, te da treba ulagati u njihovu rehabilitaciju i opći životni standard. Ukazati na probleme sa kojima se oni svakodnevno  susreću, a samim time i njihovi roditelji.

Pozivamo Vas da podržite ovu humanitarnu akciju, svojim dolaskom na start ili cilj, gdje ćete moći donirati Vaš prilog, a zauzvrat dobiti majicu ili suvenire i na taj način pomoći u ostvarivanju što boljih rezultata u radu udruge „Moje dijete“. Prikupljena sredstva će se utrošiti za kupnju didaktičkih pomagala navedene udruge. Pomoći se može i direktnom uplatom na račun akcije     IBAN: HR98 24840081502002263.

 

Tko je Dina Levačić?

DSCN4353Dana 14. 3. 1996 u  gradu podno Marjana, u Splitu, rođena je Dina Levačić. Gotovo od prvih koraka, u njoj se rodila ljubav prema moru. Prvi zaveslaji su se dogodili na otoku Istu, rodnom mjestu njenog dide. Nakon toga dolazi bazen, navikavanje na klor, gotovo svakodnevno rano ustajanje. Takmičenja koja su na početku se činila strahovito dugim, 25 metara je sa vremenom preraslo u utrke od 25 km i duže. Tako danas može reći, da je isplivala najduži maraton iz serije Grand Prix-a Hernandarias- Parana (Argentina) u dužini od 88km. Osim toga tu su i utrke Santa Fe- Coronda (57km, Argentina), Traversee du Lac st. Jean (32km, Kanada), Capri- Napoli (36km, Italija), Ohrid (30km, Makedonija). Paralelno sa preplivanim kilometrima, prolazili su i dani provedeni u školskim klupama. Na red je došao fakultet. Dvojbe nije bilo. Želja i snovi su postali stvarnost, edukacijsko- rehabilitacijski fakultet, smjer rehabilitacija (defektologija). Kako tada, tako i danas. Novi pothvat je pred njom, podržimo je.

Više o Dini i navedenom događaju pratite na facebook stranici događaja Dina za Moje dijete.

PR

- Marketing -

Nema postova za prikaz