VARAŽDIN ZA POČETAK

Dođi na 2. Zimski polumaraton u Varaždin

U nedjelju, 28. siječnja 2018. godine održat će se u Varaždinu 2. Zimski polumaraton. Osim što je poseban po tome da je prvi u godini, da se trči po (nadajmo se) zimskim uvjetima – ima i neobičan koncept vremenskog odmaka starta s obzirom na starosnu dob sudionika.

 
 
 
Rođen kao ideja testiranja trenutne forme prije početka proljetne sezone natjecanja, a s ciljem druženja i okupljanja trkačica i trkača sa željom dodatka malo zanimljivosti i dinamike samoj trci, prošle godine održan prvi Zimski polumaraton pokazao se uspješnim za sve trkačice i trkače koji su tada, na -7C istrčali svojih 21.1 km.  
 
Različitost ove utrke u odnosu na klasični polumaraton je u tome što utrka kreće najstarijom dobnom skupinom sudionika, a svake tri minute kreće mlađa starosna kategorija. Plasman se određuje apsolutnim pobjednikom – TKO PRVI U CILJ kao i pobjednikom u neto vremenu.
 
Cijena startnine do 25. 1. iznosi samo 70 kn, a nakon 25. 1. i na dan utrke 80 kn. 
 
 
 
U cilju utrke čeka vas predivna medalja i topla okrepa u vidu kuhanog vina, čaja s rumom i domaćim žesticama, a naš sponzor OPG Hažić   pobrinut će se za okrepu u cilju i nagrade za najbolje svojim prirodnim voćnim sokovima bez šećera i dodanih aditiva, prilagođenima upravo za sportaše sportova izdržljivosti. 
 
 
 
Sve detalje raspisa možete pogledati na stranicama kluba, a prijavu možete izvršiti ovdje.
 
Dođite, provjerite svoju formu i dobro se zabavite u Varaždinu!
 
TK Marathon 95
- Marketing -

Nema postova za prikaz