ULICAMA MOGA GRADA...

Dođite na Zagrebački proljetni polumaraton!

Zadovoljstvo nam je najaviti prvi Zagrebački proljetni polumaraton, koji se trči cestama grada Zagreba! Kao većina velikih svjetskih i europskih gradova, po prvi put će ove godine i Zagreb pružiti svojim trkačima mogućnost da polumaraton otrče u proljeće, a maraton u jesen.

Start utrke je ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice i trče se dva istovjetna kruga. Start je netom prije nego što i kalendarski dođe proljeće – 20. ožujka u 9 sati, a svi koji još nisu spremni za polumaraton ili im jednostavno taj dan ne odgovara takva dionica, mogu u isto vrijeme i na istom mjestu krenuti u utrku na 5 km. Staza je uglavnom ravna s nekoliko blagih uspona i spustova.

Da sve ne ostane samo na klasičnim dionicama, pobrinili smo se i utrkom štafeta u sklopu polumaratona razdijeljenom na četiri etape. Za prijave kliknite OVDJE.

Organizator je osigurao atraktivan startni paket te vrijedne novčane nagrade za najbolje trkačice i trkače. Prijava u veljači jamči i povoljniju kotizaciju, a više informacija o Zagrebačkom proljetnom polumaratonu i ostalim utrkama možete pronaći na stranicama organizatora www.crorun.pro

Autor: promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz