JEL JEZERO IL MORE?

Dođite na 2. plivački Maraton Raslina

Mislite da možete prihvatiti ovakav izazov kao nešto normalno jer Vam 5 kilometara plivanja ne znači ništa? Ili ste možda jedan od onih koji vole ovakve izazove pa makar to bilo samo jednom u životu pa neka se pamti? Onda je svakako ovo prava stvar za Vas!

Raslina i ove godine priprema nešto za pamćenje – 2. PLIVAČKI MARATON RASLINA 2011., osebujan događaj na kojem Vam podršku u potpunosti pruža pučanstvo malog predivnog dalmatinskog sela, smještenog na obali PROKLJANSKOG MORA. Da, mora, a ne jezera. Ta zadnja riječ se ovdje uopće ne spominje niti u jednoj vrsti konverzacije 🙂 Naravno, ne trebate sudjelovati u ovom natjecanju da bi Vam u Raslini bilo lijepo. Ona pruža i ove godine svaku vrstu zabave, a prije svega odlične glazbe, koje ovdje ima u izobilju (tako nam DJ Willie-a;)!!

 

23.07. – 2.PLIVAČKI MARATON RASLINA 2011 – PROKLJANSKO MORE 🙂

Plivački Maraton Raslina održava se od 2010.g. u organizaciji Društva športske rekreacije Raslina. Zaljubljenika u sport koji promoviraju vrijednosti proizašle iz sporta, kao što su fair play, natjecateljski duh, prijateljstvo i tolerancija među mladima i starima, profesionalcima i rekreativcima.

Maraton se održava u mjestu Raslina, pokraj Šibenika, na prekrasnom Prokljanskom jezeru, vrlo pogodnom za plivanje, a njegova dužina iznosi 5 km. Njegova posebnost, uz to što se održava na Prokljanskom jezeru jest i ta što je jedini takve dužine u Šibensko- kninskoj županiji.
Plivački maraton Raslina je već od prve godine uvršten u službeni kalendar Hrvatskog saveza daljinskog plivanja (www.hsdp.hr) te kao takav okuplja brojne profesionalce i rekreativne plivače iz Hrvatske, ali i šire. Cilj Plivačkog maratona Raslina je da se sljedeće godine kandidira i za CRO – CUP licencu u plivanju koja će doprinijeti kvaliteti, promidžbi, ali i većem broju natjecatelja.

Izgled staze:

 

Više informacija o maratonu.

 

Autor: Krešimir Lokas

Nema postova za prikaz