RUN BIKE RUN

Najava Dubrovnik duathlona 2017

Cyclist riding bikes on open road. Triathletes cycling down the hill on bicycles. Practicing for triathlon race on country road.

Triatlon klub Dubrovnik i AK Dubrovnik spremaju ponovno sportske aktivnosti, za Feštu Sv Vlaha u Luci u Gružu.

 

Nakon uspješne 2016. sezone, te utrke DUBROVNIK AQUATHLON i utrke STAZOM DEVA, dubrovački triatlonci organiziraju još jednu multi-sport poslasticu u Dubrovniku, povodom fešte Sv. Vlaha u Luci u Gružu.

Po prvi put u Dubrovniku će se uključiti u sportski program i ozbiljan nabrijan biciklistički dio. Impresivni modeli cestovnih i aerodinamičnih bicikla naći će svoje startno mjesto u Luci u Gružu dana 4. veljače s početkom u 10:00 h.

Održat će se i dječji duatlon, i dječja utrka trčanja, i ekipna utrka, a vrhunac dana će biti utrka u kategoriji SPRINT DUATLONA. Staza je ravna, zanimljiva, jedinstvena i očekuju se mnogi natjecatelji iz RH i regije.

Tijekom jutra, pored utrka, organizirat će se i zabavni dio za sve prisutne, tako da pozivamo sve sugrađane i stare i mlade da dođu u Gruž vidjeti ovaj multi-sport spektakl – prvi put u Dubrovniku – i uživati u novim dimenzijama sportova izdržljivosti!

DUATLON utrku (RUN-BIKE-RUN) i EKIPNU utrku (štafeta – trčanje) u sklopu feste Sv. Vlaha tradicionalno organiziraju Triatlon klub Dubrovnik u suradnji s AK Dubrovnik.

Mogu se prijaviti svi zainteresirani, najkasnije do petka 03. veljače u 12:00h, prijave se vrše na www.racecollector.com
Također tokom jutra u Subotu 04. Veljače 2017 organizirati će se i dvije dječje utrke, duatlon za djecu i trčanje za djecu.
Utrka će se održati u subotu, 04. veljače 2017. godine, Luka Dubrovnik. Početak programa je u 10:00 ujutro.
DUATLON utrka: Dužina staze za trčanje 5000m (dva kruga x 2.5km), 20km bicikl (6krugova x 3.3km), trčanje 2500m (jedan krug 2.5km).
EKIPNA utrka: dužina staze 4x2000m (ekipe se sastoje od 4 člana – 2 muškarca + 2 žene)
DJEČJI DUATLON: bicikl 1000m, trčanje 500m (TRIATLON KLUB DUBROVNIK)
DJEČJA UTRKA: 200m trčanje (u suradnji s AK Dubrovnik)

Sve ostale informacije možete dobiti na
E: info@dubrovnik-triathlon.com
W: www.dubrovnik-triathlon.com

 

dubrovnik-triathlon

 

Autor: Daniel Marušić

Nema postova za prikaz