PETA RIJEKA

Dva mjeseca do 5. Vip Karlovačkog cenera!

Grad na četiri rijeke po jubilarni peti put formirat će svoju petu rijeku – rijeku trkača. U predvečerje petka 9. lipnja, prvo će na start u 19:00 sati krenuti elitni trkači u lovu na novo najbolje vrijeme ikad istrčano u Hrvatskoj na 10 km.

 

Podsjetimo se, prošle godine je kenijski trkač Hillary Kiptum Kimaiyo prvi put u Hrvatskoj istrčao 10 km ispod granice od 30 minuta – 29:39 i premoćno odnio pobjedu. Za vjerovati je da će ove godine konkurencija i  kod muškaraca i žena biti najjača moguća što bi trebalo rezultirati dodatnim poboljšanjem najboljeg rezultata. Organizator je i učinio određene izmjene te će se trčati tri kruga od 3.33 km uz start na glavnom gradskom trgu.

Start glavne utrke predviđen je za 20:00 sati i za očekivati je veliki broj trkača na atraktivnoj i brzoj stazi koja prolazi najužim povijesnim središtem Karlovca. U sklopu glavne utrke je i zanimljiva utrka štafeta od tri člana, gdje je za svakog člana rezerviran po jedan krug utrke. 🙂

Prijave su otvorene na www.utrka.com, a kompletne informacije o samoj utrci i novu trasu staze možete pronaći na službenoj stranici www.karlovac10.run .

Kao i uvijek do sad u Karlovcu, organizator se pobrinuo za izvrstan startni paket, mnogo ugodnih iznenađenja za sve trkače te posebne nagrade za one koji će istrčati svih pet dosadašnjih karlovačkih cenera.

3sporta će ponovo biti s vama u Karlovcu već od četvrtka 8. lipnja kad će na programu biti dječje utrke i kad će početi kompletan program.

Vidimo se u Karlovcu! 🙂

 

 

Nema postova za prikaz