PROLJETNI KROS MEĐIMURJA, ČAKOVEC 19.4.2014.

[FOTO] Murskom Središću pehar za najuspješniju školu

Po prvi puta pehar za najuspješniju školu na krosu u čakovečkom parku otišao je u vitrine Osnovne škole Mursko Središće.

Učenice i učenici te škole osvojili su najviše zlatnih medalja, što je bilo presudno za osvajanje titule najuspješnije škole, ali borba za pehar na ovogodišnjem je proljetnom krosu bila neizvjesna do samog kraja, jer su iza Murskog Središća čak četiri škole osvojile po dva zlata: OŠ Nedelišće, II OŠ Čakovec, OŠ I.G.Kovačić Sv. Juraj na Bregu i OŠ Prelog.

Osim pokrovitelja Grada Čakovca i Međimurske županije koji su pomogli Atetskom klubu Međimurje i Zboru atletskih sudaca Međimurja da organizacija bude besprijekorna, pomoć je stigla od glavnog sponzora krosa, tvrtke Ambijenti, a pomogli su i poduzeća Linea cod, Vizija i Toya.

Odgoda krosa koji se trebao održati još prije dva tjedna, te kiša koja je dosađivala sve do početka prve subotnje utrke, uvjetovali su i slabiji odaziv od prethodnih kroseva, pa se u čakovečkom parku okupilo tek nešto više od dvijestotine sudionika.

Proljetni kros 2014. – rezultati.pdf

 

 

Autor: Mario Dobša

Nema postova za prikaz