GREEN DEVIL STRIKES AGAIN

[FOTO] Najava Green Devil kros duatlona

Nakon uspješne prošlogodišnje utrke, Triatlon klub Maksimir i ove godine organizira utrku “Green Devil”, kros duatlon na zagrebačkoj Medvednici.

Green Devil će se održati u subotu 12. 4. 2014. a sastojat će se od nekoliko utrka po kategorijama. Ove godine to će biti pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u sprint kros duatlonu te pojedinačno i ekipno Prvenstvo Hrvatske u super sprint kros duatlonu za kadete i mlađe kadete.

Na utrci mogu nastupiti lincirani natjecatelji Hrvatskog triatlon saveza koji se natječu za Prvenstvo Hrvatske, ali i nelicencirani i rekreativci.

“Ove samo godine narasli tako da smo postali Prvenstvo Hrvatske u kros duatlonu za sve kategorije. U programu manifestacije je pet utrka tog dana 12. 4. 2014. Prvo startaju kadeti i mlađi kadeti u super sprint duatlonu, zatim je promo utrka za djecu na 1 km, pa kategorija ELITE u sprint kros duatlonu, pa utrka na 3 km za studente i na kraju najmasovnija utrka za Masterse u sprint kros duatlonu. Potrudili smo se oko organizacije pa vas sve pozivamo da nam se pridružite!” – izjavio je Mario Kasović, organizator ove utrke.

Sve informacije o svim utrkama, profil staze, satnicu i slično možete naći u RASPISU UTRKE.

 

Nekoliko fotografija od prošle godine:

 

Autor: 3sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz