BICIKLISTIČKA POTJERA

GRAVELMAN PERUŠIĆ – into the wild

Gravelman je nasljednik ideje i avanturističkog duha legendarnih cowboya koji su na konju lutali prostranstvima u potrazi za novim pustolovinama. U današnjoj varijanti to je biciklistička “gravel” utrka s elementom potjere.

– Da potjera, okrenuli smo malo priču kako se natjecatelji ne bi trkali međusobno već je primarni cilj bijeg od potjere. Potjera je skupina sazdana od poprilično brzih biciklista. Dakle, Gravelman biciklističko događanje može biti sve u rasponu od osobne vožnje i uživanja u prirodi da bjesomučnog bijeg od potjere, zavisno od osobne ideje kako bi savršen dan na biciklu trebao izgledati. Cilj je steći status Gravelman-a, a za to treba stići u cilj prije potjere – vrlo jednostavno. Ako vas ipak potjere prestigne negdje na putu, nema veze, nastavljate vožnju do kraja, ali po dolasku u cilj nemate status Gravelmana već Finishera – poručuju organizatori.

Mjesto održavanja je Perušić, u samom srcu like na pola puta Zagrepčanima i Dalmatincima.
Ruta od 82 km i 1200 visinske dostupna je svima, tehnički nezahtjevna (makadam i cesta) pravi Gravel, dakle avantura, izazov, nova mjesta i osjećaj da ste opaki igrač.

Utrka je u nedjelju, ali sugeriramo dolazak u subotu kako bi mogli posjetiti neke od atrakcija u okolici Perušića, a od kojih bi izdvojili – Pećinski park Grabovaču, muzej Nikole Tesle, Kosinjsku dolinu, prekrasne rijeke Gacku i Liku ili se samo dobro provedite u nekoj od kuća s vanjskim roštiljem i pogledom na prirodu. U okolici Perušića toga je na pretek.

Vidimo se u Perušiću 11.7.2021. vrijeme je za nova iskustva

Više na : www.gravelman.cc
FB: https://www.facebook.com/segment21

PR tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz