IDEMO!

Hrvatska trči – 2.500 registriranih, prijave još samo danas i sutra

Još nas samo malo dijeli od kraja prijava za najveći rekreativni događaj ovog ljeta – ljetnu ligu Hrvatska trči. Nakon što se na nju prijavilo 2.500 trkačica i trkača, prijave ćemo zatvoriti u petak 10. 7. 2020.

 

Dakle, imate još malo vremena provjeriti zašto je ova liga ponovno privukla toliko broj sudionika, iako je ljeto i “normalne” utrke se održavaju. Vjerojatno se radi o kombinaciji motivacije za aktivnost, druženja na velikoj Facebook grupi “TRČIMO! 3sporta.com >https://www.facebook.com/groups/trcimo/, atraktivnoj medalji i odličnoj majici, formatu natjecanja u dva tima… No, svatko ima svoj razlog zašto želi sudjelovati i svatko ga može pronaći.

Liga je odličan “medij” za okupljanje i sportsku aktivnost cijele obitelji, na njoj mogu sudjelovati i djeca za koje je povoljnija startnina, a u paketu za djecu je medalja jednaka onoj za odrasle. Na ligi mogu sudjelovati i potpuni početnici i hodači koji tek povremeno potrče – mjesec dana aktivnosti bit će odličan uvod u zdrav život u pokretu. 🙂

Oni koji se žele natjecati, mogu na distancama 5, 10, 21.1 i 42.2, ali velika većina prijavljenih sudjelovat će u rekreativnoj kategoriji, za koju vrijedi ona – važno je sudjelovati!

Sve informacije o ljetnoj ligi Hrvatska trči nalaze se na web stranici lige: https://hrvatskatrci.hr/

Radujemo se kolovozu i zajedničkom trčanju diljem Hrvatske!

Medalje ljetne lige Hrvatska trči

 

Nema postova za prikaz