HAIBIKE NA AKCIJI

Huni Bike Shop Vas poziva na dane otvorenih vrata

Sada je pravo vrijeme za nabavu Haibike montića! Pitate se zašto? Huni Bike Shop Vas poziva da 01. listopada u Prelogu i 7. listopada u Varaždinu iskoristite nevjerojatan popust od čak -25% na Haibike montiće sezone 2011.! Da, dobro ste pročitali – 25% popusta na sve MTB modele sa zalihe priznate njemačke tvrtke HAIBIKE.

Napominjemo da su zalihe ograničene, a o dostupnim veličinama moći ćete se informirati na licu mjesta. Tehničke specifikacije svih modela možete pronaći na našim web stranicama, a ostale detalje možete saznati na našim brojevima telefona.

Pružamo Vam mogućnost rezervacije bicikla ali samo pod uvjetom da u našu poslovnicu donesete polog u visini od najmanje 20% vrijednosti modela kojeg želite rezervirati – sama kupnja bicikla se tada može obaviti u navedene dane: 1. 10. i 7. 10. u Prelogu odnosno Varaždinu.

Napominjemo da će popust od nevjerojatnih -25% važiti ISKLJUČIVO u navedene dane na navedenim lokacijama za gotovinsko plaćanje. Ovakav popust omogućili su nam partneri iz Haibikea i napominjemo da su to jedina dva dana u ovoj godini kada u Hrvatskoj možete kupiti njihove proizvode po ovim uvjetima! Omogućeni su naravno i svi ostali načini plaćanja ali pod drugim uvjetima o ćemo se možete informirati.

Dođite 1. 10. u Prelog ili 7. 10. u Varaždin, upoznajte se s našom bogatom ponudom bicikala i biciklističke opreme te iskoristite izvanrednu priliku i kupite vrhunske Haibike MTB-e sezone 2011. po nevjerojatnim cijenama!

Modeli koji su u ponudi: Dani_otvorenih_vrata.pdf

Autor: PROMO

Nema postova za prikaz