POLETI I LETI

Još jedan trkački let za pamćenje: održano treće izdanje utrke Runway Run

“Iako ovu utrku trčim već treći put, svaki me put iznova oduševi! Trčati aerodromskom pistom posebno je iskustvo, pogotovo ovako u smiraj dana. Dolazim li opet? Obavezno!” – riječi su jednog od trkača ovogodišnjeg izdanja nesvakidašnje utrke Runway Run, koja je na pistu Zračne luke Dubrovnik u petak 4. ožujka 2022. ponovo privukla stotinjak trkača iz Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Italije i Francuske.

 

Najbolje su rezultate ostvarili Luka Čupić – TK Herceg Novi (18:30), Luke Tomić (18:40) i Dejan Babić – D3 (19:16) u muškoj, te Karmen Fabris – TK Dubrovnik (21:11), Ana Topić (23:16) i Lucija Barač (23:17) u ženskoj kategoriji.

Ukupni poredak trkača može se pogledati na ovom linku.

“Treću godinu zaredom organiziramo ovu utrku u suradnji sa Zračnom lukom Dubrovnik i reakcije trkača su izvanredne. Ovo je mnogima od njih bila i priprema za šesti po redu Du Motion – koji će ove godine pratiti i velika međunarodna volonterska konferencija,” izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Dugoočekivani dvodnevni Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik, idući susret trkača, ali ovog puta i volontera iz šest europskih zemalja, na rasporedu je 30. travnja i 1. svibnja.

www.du-motion.com

Du Motion Facebook stranica

Nema postova za prikaz