KIŠA NIJE SMETALA

Kako stoje stvari nakon predzadnjeg kola Zagreb 5×5 serijala

Jučerašnje predvečerje bilo je rezervirano za četvrto kolo serijala “Zagreb 5×5”, koje je održano u parku Travno po kišovitom i tmurnom vremenu. Nastupilo je 213 trkača i trkačica i mi vam danas osim tih rezultata donosimo i mali pregled stanja prije Grand Finala.

 

Rezultate iz Travnog možete vidjeti ovdje, a najbrži su bili:

ŽENE

  1. Mirjana Šimek Bilić – 19:42
  2. Maja Perišić – 20:47
  3. Helena Gleđa – 22:07

MUŠKARCI

  1. Goran Grdenić – 16:10
  2. Ante Živković – 16:54
  3. Antonio Kleković – 17:03

S obzirom da je ovo bilo predzadnje kolo serijala, odlučili smo malo baciti oko na bodovno stanje prije Grand Finala u rujnu. Za ukupan plasman boduju se tri najbolje utrke, a u slučaju istog broja bodova, gleda se tko ima više nastupa. Neke stvari već sad izgledaju zapečaćeno, dok će se o nekima odlučivati u posljednjem kolu.

Tako kod muškaraca na prvo mjesto juri Goran Grdenić s dvije pobjede, no za to treba odlično trčati i Grand Finale. Tu je i Antun Pavelić s jednom pobjedom i dva druga mjesta te Ante Živković koji ima dva druga i dva treća mjesta, ali je bio na svim izdanjima. Za top pet konkuriraju još Ivan Miletić, Antonio Kleković i Blaž Car-Pavlic (koji je dosad na baš svakom izdanju bio peti).

Kod žena je prvo mjesto s tri pobjede već osigurala Matea Parlov, za drugo je izgledna Mirjana Šimek Bilić, dok će za ostala mjesta u top 5 vjerojatno presuditi zadnje kolo. Tu su konkurentne Kimberly ReMine Pašalić, Helena Gleđa, Anda Tomaš i Valentina Valjak (ako su naši izračuni dobri 🙂 ).

U svakom slučaju, svim natjecateljima želimo dobar odmor tijekom ljetne pauze i nadamo se rujanskom druženju na Grand Finalu na Kaptolu gdje ćemo vidjeti tko je bio najbolji i najuporniji u ovogodišnjem izdanju serijala “Zagreb 5×5”!

 

 

Autor: Martina Đođo / 3sporta.com

- Marketing -

Nema postova za prikaz