Krenula je 11. GIANT MTB zimska liga u Stazinama

GIANT MTB zimska liga Istre i Kvarnera krenula po planu, na stazi u Stazinama. Lijepo vrijeme počastilo je bicikliste na jednoj od najljepših staza lige, koja se nalazi tik ispod Grobničkog dvorca, uz sam potočić.

 

Ove godine liga ima nove pokrovitelje – Giant i Smart Grow, koji će uvelike olakšati organizaciju i usrećiti mnoge vozače svojim nagradama.

Osamdesetak vozača se tako našlo na startu dvaju utrka, dječje i glavne. Kao i uvijek nije nedostajalo pozitivne atmosfere uz dozu natjecateljskog duha. Staza je dinamična, uz lijepe prolaze lokalnim šumicama, utabanim putovima i prolazom preko potoka. Publika se postavila na zanimljivije dijelove i bodrila sve vozače koji su na kraju imali lijepi osmjeh na licu.
Organizator uz pomoć Općine Jelenje pobrinuo se da na kraju utrke vozači vrate energiju toplim grahom i čašom toplog čaja, a najsretniji su otišli doma s kuponima sponzora GIANT koji se dijele po sistemu lutrije, dok je Smart Grow nagradio najuspješnije prvoplasirane svojim proizvodima.

Ukupni pobjednik utrke bio je stari znanac lige Gregor Sikošek ispred našeg poznatog cestovnog biciklista Roberta Kišerlovskog koji je utrku iskoristio kao dio dnevnog treninga, a na trećem mjestu se našao Mateo Franković.

Tako su cestovni biciklisti dominirali na MTB utrci, to bi mogao biti i naslov, ali svakako je najvažnije druženje i kretanje i u ovim hladnijim danima.

Više o ligi pročitaj OVDJE.

Rezultati ZLIK Grobnik kategorije

Rezultati ZLIK Grobnik ukupno

 

 

Napisao: Manuel Vigini

Što misliš o temi?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here