U GLOBETKI PONOVO VRUĆE

Kros liga Globetka – 4. kolo

Velike vrućine te godišnji odmori koji su u tijeku, uvjetovali su dolazak nešto manjeg broja trkača na 4. kolo kros lige Globetka, pa je utrku na stazi duljine 7,8 km završilo četrdeset i dvoje trkačica i trkača.

U konkurenciji muškaraca pobijedio je član AK Međimurje Martin Srša s rezultatom 30:05, dok je kod žena najbolja bila Božica Horvat također članica AK Međimurje sa 37:52. U ukupnom poretku nakon održanih četiri kola kod muškaraca u vodstvu je Marijan Huzjak individualac iz Novog Sela Rok,  drugi je Mario Horvat iz Malog Mihaljevca član AK Međimurje a treći Zvonko Horvatić iz Čakovca član AK Međimurje. Kod žena na prva tri mjesta nalaze se članice AK Međimurje i to na prvom mjestu Božica Horvat iz Čakovca, na drugom Smiljana Janžek iz Nedelišća i treća Ivanka Horvat iz Malog Mihaljevca.

Peto kolo Kros lige Globetka održati će se u utorak 9. listopada s početkom u 17 sati, a posljednje šesto kolo u subotu 17. studenog u 14 sati.

RASPORED OSTALIH UTRKA

Osim ova dva kola trkačke lige u Globetki u Međimurju će se do kraja sezone održati još nekoliko utrka. Krajem ovog tjedna u petak 24. kolovoza te tjedan dana kasnije 30. kolovoza u Prelogu su u 18 sati na rasporedu 9. i 10. kolo trkačke lige na preloškoj Marini.

U subotu 25. kolovoza trkače očekuje nastup na Utrci Grada Mursko Središće koja započinje u 17 sati. Jesenski kros za učenike osnovnih i srednjih škola te građane održati će se u čakovečkom parku u subotu 20.11. u 11 sati.

Kros_Liga_Globetka_2012_-_4.KOLO_REZULTATI.pdf

Kros_Liga_Globetka_2012_Ukupan_poredak_1-4kolo.pdf

Autor: Mario Dobša / AK Međimurje

Nema postova za prikaz