TRK UZ KUPU

LAST MINUTE – U Kamanje na trčanje i koncert TBF-a

Najmlađa općina u Karlovačkoj županiji – Kamanje, ovaj vikend obilježava svoje „Dane općine Kamanje“. Tradicionalno zanimljiv i veseo program, neposredno uz rijeku Kupu i tik do granice sa Slovenijom, ove godine će uz biciklijadu i nordijsko hodanje, dobiti i jedan trkački dodatak. 9. 9. utrku na 9 km :).

 

Naravno, uz fizičke aktivnosti, na rasporedu je kompletna zabava kroz cijeli vikend, a subota, 9. rujna 2017. ima svoje finale s koncertom TBF-a!

Ovogodišnji 1. DOK Run Kamanje startat će u 17:30 h iz centra Kamanja, iz samog središta događanja. Općina Kamanje, kao organizator kompletne manifestacije, osigurala je obrok i okrjepu za sve trkače te majicu festivala.

Utrka prolazi kroz cijelu općinu Kamanje, interesantnim predjelima i u kojoj ćete zasigurno uživati – i u pogledu koji se pruža kad se popnete na najviše točke i u prolazu kroz šumu i u ostalim dijelovima staze. Trasa staze je valovita, s čestim izmjenama ritma, a nekih 2 km prolazi kroz šumu makadamskim putem.

Okrjepa je osigurana na stazi i cilju, a nakon utrke i topli obrok. Troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji osvajaju medalje. Uz medalje, osigurane su i nagrade sponzora za troje prvoplasiranih muškaraca i žena – poklon bon Run&Treka – prve specijalizirane trgovine za trčanje u Hrvatskoj u vrijednosti od 500 kn, 300 kn i 200 kn.

Prijave su otvorene na http://www.utrka.com/utrke/kamanje/2017/info/  uz simboličnu kotizaciju od 50,00 kn. Prijave će, iznimno za 1. izdanje, biti moguće i na sam dan utrke uz jamstvo kompletnog startnog paketa. I prijave i start utrke te druženje nakon same utrke, nalazi se u centru Kamanja. Za sve natjecatelje osiguran je i prostor za presvlačenje i ostavljanje stvari. Broj trkača ograničen je na 100.

Kamanje se nalazi 30 km od Karlovca u smjeru Ozlja, samo sat vremena od Zagreba, a organizator garantira odličnu zabavu i provod.

Promo

 

Nema postova za prikaz