HAIBIKE-om U ŠUMU!

Majda Horvat preuzela bicikl – prvu nagradu natječaja

Nakon završetka našeg kreativnog natječaja u kojem smo od čitatelja 3sporta portala dobili dosta uspješnih radova na temi \”Ja i moj bicikl\”, došao je trenutak i za podjele nagrada.

One utješne, biciklističke sitnice, devet dobitnika već može podići u Huni bike shopovima u Varaždinu ili Prelogu, a oni udaljeniji će nagrade primiti poštom.

Najuspješnija od svih bila je Majda Horvat iz Čakovca, 20-godišnja studentica 3. godine na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Kako je u kratkom razgovoru istaknula uključila se u natječaj prvo fotografijom za koju je znala da nije “nešto posebno”, a kada je prepoznala mogućnost osvajanja nagrade izdradila je nagrađeni crtež. Inače se bavi trčanjem, članica je AK Veteran iz Zagreba. Ove godine je pretrčala polumaraton, a za 2012. planira i neki maraton i sudjelovanje na što više treking utrka.

 

Vlasnici Huni bike shopa, obitelj Hunjak, naglasili su da im je drago da je na kreativnom natječaju pobijedio najbolji rad koji šalje jasnu poruku o zdravom životu s biciklom od djetinjstva do starosti.

Autor: Promo

Nema postova za prikaz