JOŠ MALO PA NESTALO

Ostalo je još manje od 200 mjesta za Dubrovački polumaraton 2019.

Važna informacija za sve koji razmišljaju o sudjelovanju na petom izdanju Dubrovačkog polumaratona 28. travnja 2019.: trenutno je preostalo manje od 200 slobodnih mjesta!

 

Stoga, želite li biti dio ove utrke, savjetujemo vam da se registrirate čim prije. Posjetite Du Motion shop i izaberite osnovni ili VIP paket, ovisno koliko pogodnosti želite uz samu startninu. Već kod osnovnog paketa one, između ostalog, uključuju besplatni javni prijevoz, ulaz na gradske zidine, ulaz u gradske muzeje i izlet na Lokrum.

Imajte na umu i da cijena registracije raste od 1. siječnja.

Pored Dubrovačkog polumaratona, možete se registrirati i za druge Du Motion utrke, iznimno atraktivnu Utrku zidinama i humanitarnu 5K utrku građana.

Atraktivna utrka dubrovačkim zidinama

U sklopu programa najinternacionalnije hrvatske trkačke manifestacije, koja 27. i 28. travnja 2019. obilježava svojih prvih 5 godina, održat će se i Du Motion Expo, Du Motion Chat te drugi popratni sadržaji. 

Odlična atmosfera, brojni volonteri i zanimljive panoramske staze koje prolaze kroz staru gradsku jezgru i uz dubrovačku obalu glavni su razlozi zbog kojih se brojni trkači iz godine u godinu vraćaju podno Srđa.

Pridružite se slavlju, budite dio jedinstvenog Du Motion iskustva!

 

Promo

- Marketing -

Nema postova za prikaz