SO HARDCORE

Najava “12 vur Bereka”

Za one s malo jačim živcima i čeličnom voljom (i/ili još čim-čim čeličnim) BK Prelog već treću godinu za redom organizira MTB utrku izdržljivosti 12 vur Bereka.

Ako si jedna/jedan od opisanih u uvodu, brže bolje otkaži sve planove za nedjelju 18.8.2013. (a neki savjetuju i otkazivanje planova tjedan dana nakon toga). Sve posjete i ostale nedjeljne aktivnosti strpit će se za neki drugi put, jer se vozi od 6:00 do 18:00.

Mjesto radnje je XC staza kod Preloga (u mjestu Otok skreće se prema Podravini). Duljina staze je 3,2 kilometra, a cilj je odvoziti što više krugova unutar 12 sati. Tko voli nek’ izvoli! Napomenimo da je staza uglavnom ravna, tehnički ne previše zahtjevna, uz nekoliko hupsera na koje se sasvim lako privikne u prvih dvadesetak krugova.

Natjecati se može u solo kategoriji ili kao dvočlana štafeta. U slučaju štafete, jedan član mora odvoziti minimalno 5 krugova prije nego ga drugi može zamijeniti.

Podsjetimo, prijave i podizanje startnih brojeva od 5:00 do 5:45, start je u 6:00. Organizator tijekom cijelog dana osigurava vodu, izotonik, magnezij, lubenice i peciva, te pizzu oko podneva; a na kraju je obećan i grah za sve sudionike i gledatelje.

Prijaviti se možete na info@bk-prelog.hr, a u prijavi ne zaboraviti napisati ime, prezime, klub, godište, te natječete li se u solo kategoriji ili u štafeti. Raspis je ovdje.

‘Voliš dugo sjediti na bajku? Misliš da si spreman? Želiš probati nešto novo, drugačije, totalno

ludo, testirati svoje granice??  Tjedan dana jedva ustajati iz kreveta? Probaj ovo!!!” – poručuju iz BK Prelog, a mi savjetujemo da ne zaboravite zaštitnu kacigu, bicikl i – vidimo se u nedjelju na Bereku!

Ovako je bilo 2011. godine.

Lokacija staze “Berek”

Autor: 3sporta (mh)

Nema postova za prikaz