PRIMORJE U NAJBOLJEM IZDANJU

Najava 2. Adria Advent Marathona Crikvenica

Nakon prošlogodišnjeg probijanja leda i ove nas godine očekuju maraton i polumaraton na početku klimatološke zime. Prva nedjelja adventa ove godine pada 2. prosinca, a mjesto je Crikvenica.

Ponovno će biti održane utrka za građane na 5 km, polumaraton 21.1 km i maraton 42.2 km na valovitoj stazi u Crikvenici i okolnih mjesta. Organizatori utrke su DMC Via Mea Travel Crikvenica, a suorganizatori TZ Crikvenica, Grad Crikvenica, GKTD Murvica Crikvenica.

Startnina je povoljnija nego prošle godine, može se uplatiti on-line ili dan prije utrke prilikom preuzimanja startnih brojeva.

Prema informacija od trkačica i trkača koji se pripremaju za ovu utrku, ovo će zasigurno biti jedan od bolje posjećenih maratona u Hrvatskoj. Organizatori su iskoristili pravi recept u dovođenju ovakvog sportskog događaja u privlačno turističko mjesto – mnogima će trčanje biti samo dio aktivnog odmora na pragu zime.

Organizator utrke poklanja 6 startnina (3 za žene, 3 za muškarce) u kreativnom natječaju na Facebook stranici www.facebook.com/3sporta.

 

Web stranica organizatora

Ovako je bilo prošle godine

 

Autor: 3 sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz