UTRKA ZA HRVATSKI KUP

Najava 4. Plivačkog maratona Raslina

Članovi Društva športske rekreacije RASLINA imaju već tri uspješno organizirana plivačka maratona iza sebe, ali nisu izgubili entuzijazam, dapače, potrudit će se da 4. PLIVAČKI MARATON RASLINA 2013. bude najkvalitetniji i najbrojniji do sad.

Datum održavanja maratona je 20.07.2013.g (subota). Plivački maraton dužine 5 km se kao i dosada održava u Raslini, te se pliva na predivnom Prokljanskom jezeru idelanom za daljinsko plivanje. Start je predviđen u 10:00 h, a kotizacija za natjecanje iznosi 50 kn.

Nagrade se dodjeluju za prva tri mjesta u čak 9 kategorija (apsolutna kategorija + starosne kategorije). Za sve natjecatelje smo osigurali hranu, piće, promotivne majice, te diplome o sudjelovanju.

Prijave za maraton se primaju putem formulara na web stranici (www.raslina5km.com) najkasnije do 18.07.2013. (četvrtak). Ostale informacije možete također pronaći  na web stranici.

I ove godine nastup na maratonu u Raslini se boduje za Hrvatski Kup u daljinskom plivanju (CRO CUP) čime će Raslina biti domaćin najboljim daljinskim plivačima u Hrvatskoj.

Pozivamo sve plivače, triatlonce, rekreativce i sve zaljubljenike u plivanje da se prijave. Zabava i sportska atmosfera zagarantirana!

Autor: Krešimir Lokas

Nema postova za prikaz