U BOĆATOJ VODI PROKLJANSKOG JEZERA

Najava 6. Plivačkog maratona Raslina

Šesti PLIVAČKI MARATON RASLINA 2015 će se održati u subotu 25. 7. 2015. sa startom u 10:00. Kao i prošle godine, uz tradicionalni maraton na 5 km, održat će se utrka od 1.5 km te će se održati 3 dječje utrke u dužini od 50 do 150 m.

Na maratonu i utrci od 1.5 km može nastupiti svatko dok su dječje utrke podijeljenje po starosti (do 8 god., od 9 do 10 god., te od 11 do 12 god. Za sve natjecatelje maratona od 5km i utrke od 1.5 km osigurana je hrana, piće, promotivne majice, te diplome o sudjelovanju. Nagrade se dodjeluju za apsolutne pobjednike i pobjednike u čak 7 starosnih kategorija. Apsolutni pobjednici u muškoj i ženskoj kategoriji dobivaju pehare i poklon paket, dok pobjednici u starosnim kategorijama dobivaju medalje. Kotizacija za maraton od 5 km iznosi 80 kn, za utrku od 1.5 km iznosi 60kn, dječje utrke su bez kotizacije.

Također ove godine imamo i iznenađenje, svaki plivač na 5 km i 1.5 km dobiva dnevnu ulaznicu za posjet tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku. Prijavu za jednu od utrka možete napraviti na www.raslina5km.com dok dodatne informacije možete pronaći na web stranici ili na Facebook stranici www.facebook.com/raslina5km.

Pozivamo sve plivače, triatlonce i rekreativce da se prijave, ali i naše najmlađe da nastupe na jednoj od dječjih utrka. Dođite i doživite pravu sportsku atmosferu u Raslini!

Autor: Promo

Nema postova za prikaz