HUMANITARNA AKCIJA LIONS KLUBA

Najava 7. izdanja “Plivanjem do svjetlosti”

Plivajte nekoliko dužina i time aktivno poduprite 24-satno plivanje u dobrotvorne svrhe. Svojom donacijom pomognite onima kojima je financijska pomoć potrebna, a za sebe učinite nešto kroz zdravu tjelesnu aktivnost.

Prikupljena sredstva biti će donirana u humanitarne svrhe Knjižnica “Nikola Zrinski” Čakovec – za elektroničkog povećala za čitanje, a za Centar za odgoj i obrazovanje – peć za keramiku.

 

MJESTO ODRŽAVANJA: GRADSKI BAZENI ČAKOVEC

POČETAK: 19.4.2013. od 17:00 sati

ZAVRŠETAK: 20.4.2013. do 17:00 sati

PROGLAŠENJE: 20.4.2013. u 17:30 sati


OPIS: Pliva se u 25 metarskom bazenu. Broje se dužine plivanja bez obzira na vrijeme i može se plivati više puta, stilom kojim se želi (svi poznati i nepoznati stilovi), a preplivane dužine se zbrajaju kroz sva 24 sata trajanja akcije.

U jednoj pruzi pliva više plivača koji vode brigu da ne smetaju jedni drugima. Po završetku plivanja učesnik predaje osobni evidencijski karton u centar za obradu rezultata. Prva tri pojedinca primiti će nagrade sponzora. Organizator osigurava spasilačku i liječničku službu. Sa prijavom i ispunjavanjem akreditacije kandidat potvrđuje da je zdrav i sposoban za sudjelovanje u akciji PLIVANJEM DO SVJETLOSTI te da sudjeluje na osobnu odgovornost i ne može se tražiti nikakva odšteta od organizatora. Roditelji su odgovorni za svoju djecu.

 

KOTIZACIJA:

– Redovna kotizacija 50,00 kuna
– Djeca, studenti, umirovljenici 30,00 kuna

 

KOTIZACIJA UKLJUČUJE: Korištenje bazena kroz cijelo vrijeme trajanja akcije, diplomu za sudjelovanje,  mogućnost prisustvovanja pratećim programima koji će se odvijati tijekom akcije PLIVANJEM DO SVJETLOSTI, a za koje će se pobrinuti organizator.

Više informacija na web stranici organizatora.

 

Autor: 3sporta

- Marketing -

Nema postova za prikaz