BILOGORSKE ŠUME ZOVU!

Najava Bilogorike – MTB ultramaratona

U organizaciji Biciklističkog kluba DSG iz Bjelovara 16. kolovoza 2014. godine u 00:00 sati krenut će sa starta iz Bjelovara prvo izdanje Bilogorike, brdsko biciklističkog ultramaratona.

Bilogorika je rađena po uzoru na Priločki maraton i Kajkavijanu, a cilj natjecatelja je da unutar 24 sata prođu sve kontrolne točke određenim redosljedom te da na svakoj naprave prijavu (slanje koda SMSom i pečaćenje kontrolne kartice).

Bilogorika će startati u ponoć s petka 15. na subotu 16. kolovoza 2014., a uz Bilogoriku biti će i Mala Bilogorika koja će startati u subotu 16. kolovoza 2014. u 8 sati.

Bilogorika ima trasu u dužini oko 300 km koja prolazi Bologorom uzduž i poprijeko od Bjelovara do Reke i Đulovca nazad u Bjelovar, dok će Mala Bilogorika imati trasu od oko 160 km.

Sve natjecatelje očekuje zanimljiva vožnja Bilogorom jer, iako je Bilogora nisko razvedeno gorje, vrlo je živahna što se tiče uspona i spustova koji se nadovezuju jedni na druge (ukupno oko 4500 m penjanja i spuštanja), a priroda je prekrasna jer trasa gotovo cijelom dužinom ide šumskim predjelima.

Sve dodatne informacije i propozicije možete potražiti na www.bk-dsg.hr ili www.facebook.com/groups/741253945898638/ (facebook stranica BK DSG)

Nadamo se Vašem dolasku!

 

 

Autor: Biciklistički klub DSG

Nema postova za prikaz