DRŽAVNO DH PRVENSTVO

Najava Dartmoor Downhill Ivančica 2012

Ove subote od 11 do 17:30, na Ivančici pored Ivanca će se okupiti biciklisti iz čitave Hrvatske, ali i iz zemalja regije. U navedeno vrijeme održavat će se službeni trening, uvod u Državno prvenstvo u brdskom biciklizmu, disciplina downhill.

Ovogodišnje prvenstvo službenog naziva Dartmoor downhill Ivančica 2012., organizira se u 5 kategorija;  juniori, muški, elite muški i elite žene, master i rekreativci.

Nedjeljni sportski dio počinje također u 11 sati. Finalna utrka počinje u 14:30. Svi natjecatelji registrirani su u Hrvatskom biciklističkom savezu, a utrka će se održati prema međunarodnim UCI standardima. Za najbolje sudionike ovog događaja osigurane su odlične nagrade i medalje, ali priliku za osvajanje nagrada imat će i fotoamateri koje se ovim putem poziva da objektivom zabilježe adrenalinske trenutke te sudjeluju u nagradnom natječaju u sklopu Dartmoor downhill Ivančice 2012. Ujedno, valja spomenuti kako su svi potencijalni volonteri pozvani da se jave na dhivanec@gmail.com.

Organizatori Dartmoor downhill Ivančica 2012. je Brdsko biciklistički klub Ivanščica, a utrka će se održati uz podršku predsjednika RH, dr. Ive Josipovića.

Autor: BBK Ivančica

Nema postova za prikaz