SEZONA 2012./13.

Najava X duatlon lige u Zagrebu

Uskoro počinje X duatlon liga u Zagrebu na Jarunu. Organizator lige je Triatlon klub Zagreb, a osigurane su i neke posebne nagrade koje može osvojiti baš svatko.

Dragi sportaši, sportašice i široka nam populacija. Ove zime X duatlon starta u dorađenijoj formi nego ikad.  Produžili smo trajanje lige na 10 kola, osvježili i začinili trkačku dionicu, promijenili biciklističku u potpunosti, osigurali nagrade za najuspješnije po kategorijama, uveli kategoriju “bez kluba”  i kategoriju  “mali i veliki”, osigurali ažurniju statistiku pojedinaca, a sve to kako bi svaki natjecatelj bolje potražio onaj „X“ u sebi jer nitko ne kaže da zima mora biti tmurna i mračna.

Cilj nam je bio izbjeći biciklističko/rolersku stazu i asfaltnu cestu koliko je moguće da ne provociramo bliske susrete s jutarnjim šetačima, osigurati avanturistični doživljaj trajanja cca 45 min za sve ljude voljne aktivnosti bez izlaganja riziku od ozljeda i padova, organizirati dovoljan broj biciklističko trkačkih treninga prije početka natjecanja kako bi se što veći broj ljudi upoznao sa putovima staza.

Sve šta Vam još možemo reći je da će ove zime X duatlon biti zanimljiviji, osebujniji, avantgardniji i nadasve provokativniji, a za sve natjecatelje koji su se natjecali prošle dvije godine jedno im nismo nikako mogli promijeniti, a to su topli čaj i juha u cilju.

 

X_duatlon_liga_2012_Raspis.pdf

Raspodjela_nagrada_Keindl_sport.pdf

 

Autor: Viktor Sarić TK Zagreb

- Marketing -

Nema postova za prikaz