PRIJAVE DO 25. TRAVNJA

Ne zakasnite s prijavom na Dubrovački polumaraton!

Još nas manje od mjesec dana dijeli od prvog izdanja Dubrovačkog međunarodnog polumaratona. 10. svibnja 2015. godine dugoprugaško trčanje dolazi u Dubrovnik!

Prvo izdanje ove utrke će po mnogo čemu biti posebno – prvi međunarodni polumaraton u tisućljetnoj povijesti Dubrovnika već je sada motivirao brojne Dubrovčane da počnu trčati. Utrka se ostvaruje u suradnji s nekim od najvećih američkim maratona – Portland Marathon, Big Sur Marathon, a aktivni partner je i Next Events Productions agencija.

Posebnost će biti i start i cilj u najužoj gradskoj jezgri, a trkačice i trkači će preko Straduna završavati svoju utrku u cilju podno Orlandovog stupa.

Do sad je prijavljeno više od 350 natjecatelja iz cijelog svijeta, a među najbrojnijima su trkačice i trkači iz Velike Britanije, SAD-a i Srbije.

Rok za prijavu je 25. travnja 2015. i neće se produžavati iz organizacijskih razloga. Požurite s prijavom i nemojte propustiti ovaj predivan trkački doživljaj! Na vrijeme rezervirajte smještaj u nekom od mnogobrojnih hotela, a ako želite nešto jeftiniji smještaj, naći ćete ga u privatnim apartmanima u bližoj okolici Dubrovnika. Više informacija o smještaju nađite na web stranici turističke zajednice.

Organizator obećava izvrsno organiziranu utrku, na najvišim svjetskim standardima, a direktor utrke Alen Bošković kaže: – Pobrinut ćemo se da za trkače imamo i ptičjeg mlijeka! Portal 3sporta.com angažiran je kao službeni foto servis tako da ćete s ove utrke sigurno ponijeti i kvalitetne foto-uspomene.

Provedite nezaboravan sportski vikend u Dubrovniku!

 

PROVJERITE ŠTO JE U PAKETU ZA TRKAČICE I TRKAČE!

 

DETALJI OKO PRIJAVE, CIJENE STARTNINE, POPUSTI… (kliknite na “OPIS”)

PRIJAVE

Službena web stranica utrke na hrvatskom jeziku

Službena međunarodna web stranica utrke

Facebook stranica Dubrovačkog polumaratona

Autor: Promo

Nema postova za prikaz