AKCIJE IDU DALJE

Nove sportske akcije za pomoć nastradalima u poplavi

Nakon humanitarnih utrka koje su održane u Zagrebu, Varaždinu i Osijeku i drugi se gradovi pridružuju sportskim akcijama za prikupljanje pomoći ljudima nastradalim u poplavi.

Osijek

U subotu, 24. svibnja 2014. u 17:00 sati održati će se humanitarno XXIII. kolo lige Zdravo trčanje. Sav prihod sa utrke bit će iskorišten za kupovinu namirnica i higijenskih potrepština za ugrožena područja.

Svi zainteresirani mogu donijeti i svoj prilog u vidu namirnica, higijenskih potrepština, odjeće, posteljine i sl. U koordinaciji za Crvenim križem ili će sami članovi udruge Zdravo trčanje odvesti prikupljene stvari do najugroženijih mjesta. Na ligi Zdravo trčanje može se birati između dvije dužine staze, kraću od 4,2 km i dužu od 10 km.

Više informacija

 

Karlovac

I Karlovčani će trčanjem, trčkaranjem, hodanjem… a napose dobrom voljom i dragovoljnim prilogom moći pomoći postradale u Slavoniji putem humanitarne akcije “Trčimo svi!” u subotu, 24. svibnja u organizaciji Atletskog kluba KA-TIM iz Karlovca:

Više informacija

 

Čakovec

Na Utrci grada Čakovca koja se održava  u srijedu 28. svibnja prikupljat će se pomoć za poplavljena područja, a od svake stratnine 10 kn će biti uplaćeno za pomoć.

 

Petrinja

U Petrinji će se u subotu 31. svibnja 2014. održati humanitarni duatlon čiji će prihod također biti upućen nastradalima od poplava.

Više informacija u raspisu.

Autor: 3sporta

Nema postova za prikaz