Održana 10. jubilarna Modrožanska utrka

U naselju Modorovec u Gornjoj Stubici uz prekasno popodnevno ljetno vrijeme i dobru posjećenost trkača i gledatelja, održana je jubilarna 10. Modrožanska utrka i 15. Memorijal Marijana Lukina 2017.

 

Na glavnoj utrci startalo je 73 natjecatelja gdje su najbrži bili Dražen Dinjar iz domaćeg kluba AK Rudolf Perešin u muškoj konkurenciji te Maja Urban iz AK Dubrovnik u ženskoj konkurenciji.

Nakon glavne utrke održana je utrka djece predškolske dobi do 3 godine na 50 m te 4 do 6 godina na 100 m. Zatim utrka djece od 1.-4. razreda osnovne škole na 400 m i utrka djece 5.-8. razreda osnovne škole na 600 m. Na utrci je startalo ukupno 50-tak djece.

Na kraju još je održana utrka građana i mještana Modrožana na 2.1 km gdje je startalo ukupno 34 natjecatelja. Kod građana najbrži je bio Ante Živković iz AK Dubrovnik, a kod građanki Daria Raškaj iz AK Rudolf Perešin. Najbolji Modrožanin bio je Andrija Ilinić, a najbolja Modrožanka Andrea Ilinić.

Organizator se zahvaljuje organizacijskom odboru naselja Modorovec i samim mještanima koji su doprinjeli organizaciji ove utrke i tako samim natjecateljima ponudili dobru dobrodošlicu i domaći ugođaj. Zahvaljuje se i Općini Gornja Stubica, načelniku Jasminu Krizmanić i zamjeniku načelnika Vladimiru Škvorc koji su i prisustvovali na ovom događaju te svima sponzorima.

Rezultati:

10.5km-ukupno muski

10.5km-ukupno zene

2.1km-gradjani

2.1km-gradjanke

Glavna utrka 10.5km-UKUPNO

Utrka gradjana 2.1km_UKUPNO

- Marketing -

Nema postova za prikaz