Plivaj na tradicionalnom Plivačkom maratonu Raslina

Osmi Plivački maraton Raslina 2017 održati će se u subotu 22. 7. 2017. Kao i prošle godine, uz tradicionalni maraton na 5 km, održat će se utrka od 1.5 km te će se održati tri dječje utrke.

 

Na maratonu i utrci od 1.5 km može nastupiti svatko dok su dječje utrke podijeljene po starosti (do 8 god., od 9 do 10 god., te od 11 do 12 god.). Start maratona na 5 km i utrke od 1.5 km je u 10:00 sati, dok dječje utrke startaju u 11:30.

Kotizacija za maraton od 5 km iznosi 80 kn, za utrku od 1.5 km iznosi 60kn, dok su dječje utrke bez kotizacije.  Za sve natjecatelje maratona od 5km i utrke od 1.5 km osigurana je hrana, piće, promotivne majice, te diplome o sudjelovanju!

Ove godine se nastup  boduje za Hrvatski kup daljinskog plivanja (CRO CUP) ali i za „Global swim series“ ligu plivačkih natjecanja (www.globalswimseries.com). Raslinski maraton je prvi u Hrvatskoj koji je primljen u „Global swim series“ te je time postao jedan od 100 maratona diljem svijeta koji je član GSS organizacije.

Plivački maraton u Raslini pokraj Šibenika iz godine u godinu bilježi sve veći broj plivača te je postao jedan od najposjećenijih i najbolje organiziranih plivačkih maratona u Hrvatskoj.

Prijavu za maraton možete obaviti na https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/306 najkasnije do petka 21.07.2017. u 23:59. Ostale propozicije i pravila maratona možete vidjeti na www.raslina5km.com.hr a informacije možete vidjeti i na Facebook stranici maratona: https://www.facebook.com/raslina5km/

Ove godine očekujemo još veći broj plivača te dobru zabavu i ljepu sportsku atmosferu. Ukoliko vam je 5 km previše, dođite na utrku od 1.5 km. I dovedite i svoje dijete da se zabavi na dječjim utrkama i bude dio ove tradicionalne sportske manifestacije.

Raslina swimming marathon_2

Raslina swimming marathon_5

Raslina swimming marathon_4

Raslina swimming marathon_3

Raslina swimming marathon_7

Raslina swimming marathon_6

8. PM RASLINA - Plakat

- Marketing -

Nema postova za prikaz