VEĆ SEDMO IZDANJE

Plivajte u Raslini na Prokljanskom jezeru

Plivački maraton u Raslini pokraj Šibenika iz godine u godinu bilježi sve veći broj plivača te je postao jedan od najposjećenijih i najbolje organiziranih plivačkih maratona u Hrvatskoj.

Prošle godine je nastupilo rekordnih 250 plivača iz Hrvatske i inozemstva što pokazuje uspješnost u dva glavna cilja: organizacija visoko kvalitetno plivačkog maratona za profesionalne daljinske plivače, te promicanje plivanja i daljinskog plivanja među rekreativcima i djecom.

7. PLIVAČKI MARATON RASLINA 2016 održati će se u subotu 6. 8. 2016. Kao i prošle godine, uz tradicionalni maraton na 5 km, održat će se utrka od 1.5 km te će se održati 3 dječje utrke. Na maratonu i utrci od 1.5 km može nastupiti svatko dok su dječje utrke podijeljene po starosti (do 8 god., od 9 do 10 god., te od 11 do 12 god.).

Start maratona na 5 km i utrke od 1.5 km je u 10:00 dok dječje utrke startaju u 11:30. Kotizacija za maraton od 5 km iznosi 80 kn, za utrku od 1.5 km iznosi 60 kn,dok su dječje utrke bez kotizacije.  Za sve natjecatelje maratona od 5 km i utrke od 1.5 km osigurana je hrana, piće, promotivne majice, te diplome o sudjelovanju! I ove godine se nastup boduje za Hrvatski kup daljinskog plivanja (CRO CUP).

Prijavu za maraton možete obaviti na https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/141 najkasnije do petka  5. 8. 2016. u 00:00. Ostale propozicije i pravila maratona možete vidjeti na www.raslina5km.com a informacije možete vidjeti i na Facebook stranici maratona: https://www.facebook.com/raslina5km/

Ove godine očekujemo još veći broj plivača te dobru zabavu i ljepu sportsku atmosferu. Dođi, okušaj se i ti.

Vidimo se na startu!

Raslina swimming marathon_7 Raslina swimming marathon_6 Raslina swimming marathon_4 Raslina swimming marathon_5 Raslina swimming marathon_3 Raslina swimming marathon_2 7. PM RASLINA - Plakat

Nema postova za prikaz