58 NATJECATELJA - LIJEPO ZA POČETAK

Počela Kros liga Globetka u Čakovcu

Prvi dan proljeća bio je rezerviran za prvo kolo Kros lige Globetka koja je premijerno startala u 2012. godini. Lijepo vrijeme, prekrasan ambijent i raznovrsna podloga za trčanje na ovoj 7,8 km dugoj stazi išli su na ruku natjecateljima a nastupilo je čak 58 trkačica i trkača iz Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-Križevačke županije.

U ovoj povijesnoj utrci ciljem je prvi prošao član Trkačkog kluba Marathon 95 iz Varaždina Goran Pongračić, u vremenu od točno 29 minuta. Drugo i treće mjesto pripalo je individualcu iz Novog Sela Rok, Marjanu Huzjaku a treće Mariu Horvatu iz Malog Mihaljevca, članu AK Međimurje.

Kod žena najbrža sa 30:53 bila je Valentina Belović, članica TK Marathon 95 iz Varaždina, drugo mjesto osvojila je članica istog kluba Martina Bezek iz Murskog Središća,  a treće Božica Horvat iz Čakovca, članica AK Međimurje. Organizatori iz redova AK Međimurje nisu skrivali zadovoljstvo ovako dobrim odazivom, i nadaju se da će se ova brojka iz kola u kolo povećavati. Drugo od ukupno šest kola je na rasporedu 8. svibnja s početkom u 18 sati, a natjecatelji nastupaju s istim startnim brojevima. Prijave za one koji se još nisu uključili u ligu mogu se poslati na akm@ck.t-com.hr ili pola sata prije starta utrke.


Rezultati 1. kola

Autor: Mario Dobša

Nema postova za prikaz